Популярни марки играчки

2240

Bburago детски колички

Bburago е световно известна фирма, която произвежда любимите детски играчки коли на поколения деца. Тя е основана през далечната 1974г., а през 1977 г. приема името, с което е позната и до днес.
В началото фирмата стартира с изработката на модели на спортни коли в мащаб 1:24. Bburago първа пуска на пазара коли в мащаб 1:18.
Колите на Bburago са отляти от метал и са любими на всяко момче. Всеки баща, който в детството си със затаен дъх е чакал излизането на поредния модел, сега прави подобни подаръци на своя син. Така малките „мъже“ почти осъществяват мечтата си да притежават един „истински“ автомобил.
Няма да сгрешим, ако кажем, че Bburago е любима марка и на големите мъже. Те могат да притежават цяла колекция от любимите си мотори, лимузини и спортни коли, които на практика няма как да купят и да съхраняват в гаража.
Съвременните модели на фирмата вече могат да бъдат задвижвани и дистанционно, което ги прави още по-привлекателни за всички възрасти.
Какъвто и модел превозно средство да изберете за вашето дете, качеството е гарантирано. Моделите са точно копие на истинските, но в умален вариант, а сами знаете колко време сте прекарвали като дете с колички Bburago в ръка, за да сравнявате и да се радвате на уникалната прилика.

Детски играчки Baby Born

Baby Born е компания, фокусирана изцяло върху ролевата игра на майка и дете. Baby Born расте заедно с вашето момиче!
Baby Born докосна сърцата на милиони малки момичета по целия свят като ги направи горди притежатели на кукли. Тези уникални детски кукли лесно могат да бъдат сбъркани с реални бебета.
Деветте реалистични черти на куклата правят ролевата игра на майка и дете особено истинска. Куклата Baby Born може да яде, да пие, да плаче, да спи, да се къпе, да играе, да “ пишка в пелена“ или да „сяда на гърне чрез контролирано ходене по нужда“!
Уникалната кукла с девет реалистични функции, които могат да се изпълняват без батерии, подхранва въображаемия игрови свят на детето, насърчавайки го и популяризирайки отношенията родители – деца.
Концепцията за игра BABY born расте заедно с детето. Въображението не може да бъде ограничено. Понякога BABY born е малко бебе, което се нуждае от нежна грижа, а друг път е най-добра приятелка, която следва детето където и да се е запътило. За тази цел има игрови теми като Ферма за понита, Страната на чудесата и др.
Повече от 22 милиона кукли BABY born са продадени в цял свят от пускането им на пазара през 1991 година до днес. Това я прави най-успешната марка за игрови концепции, която непрекъснато се развива и разширява с нови, правилно проектирани аксесоари, развиващи детското въображение.