Дрехите, които всеки родител избира за своето момиченце, често отговарят на определени изисквания, свързани с качеството им, материала, от които са изработени и външни белези като цвят и украшения. Това е така, защото всеки родител иска на-доброто за детето си. Особено когато става въпрос за това да облича децата си топло през зимните месеци.

Онлайн магазин за детски дрехи Pesa.bg улеснява избора на качествени якета и премахва тревогата кое е най-доброто за вашето дете.

Топло яке с качулка и по-голяма дължина от стандартната е една от възможностите, която се откриват пред родителя, когато търси комфортна и подходяща връхна дреха. Важно през студентите месеци е якето да покрива по-голяма част от тялото, за да пази топлина. Ето защо това е добрият избор. Моделът е разкроен, което го прави елегантен и стилен. Подплатен е отвътре и топлата вата предпазва от нахлуването на студен въздух. Има два джоба отстрани, а закопчаването е двойно – с цип и копчета. Предимството на модела е, че отвън е шушляково, защото това би предотвратило мокрене при дъжд или сняг.

Детскo яке за момиче
Детскo яке за момиче

Малките дами трябва да бъдат елегантни. Ето защо онлайн магазин Pesa.bg предлага стилно палто в черно. Когато изборът се палто, трябва да се има предвид, че то е подходящо за по-меките зимни дни. Може да се използва и при официални поводи и празнични дни. Направено е от комбинацията между полиестер и вълна, с подплата както на самото палто, така и на качулката. Красивите копчета за закопчаване допринасят за завършения стилен вид на палтото. Има по едно копче на всеки ръкав, както и две на гърба. Двойното закопчаване гарантира и сигурност.

Истинско удоволствие е да се подбират и комбинират дрехи за момиченца. Ако са в по-напреднала възраст имат и предпочитания за цветове, окраски и модели. Дълго яке в светлосиньо може да е прекрасен избор, ако вашето момиче е любител на синия цвят. Има качулка с пух, а тенденцията е, че децата харесват този тип качулки. Моделът е разкроен, с подплата и има вътрешна връзка за пристягане в талията, което го прави изключително стилен. Има два джоба отстрани. Също така и два в горната част, които обаче са имитация, но придават завършен и красив вид на дрехата. От вътрешната страна, над кръста, има мек хастар, което спомага за поддържане на топлината.

Дрехите под избраното за вашето дете яке, не бива да бъдат многопластови, защото през зимните месеци това няма да предпази детето от настинка. Магазин Pesa.bg ви предлага различни модели якета за момиче, но трябва да ги комбинирате с подходящи дрешки отдолу за максимално удобство и комфорт на детето.

Още интересни публикации