Макар че има още малко време до Нова година, по-предвидливите вече се замислят къде да я посрещнат. Обикновено част от българите си остават вкъщи или си правят резервация в хотел в страната на планина или море. Повечето хора обаче са любители на пътуванията и при всеки удобен случай, когато се съберат повече почивни дни, се отправят на почивка в чужбина. Ако все още не сте избрали къде ще прекарате новогодишните празници, може да се ориентирате по-лесно, като разгледате офертите на коректна туристическа агенция. Сред предпочитаните туристически локации са както по-близки, така и по-далечни места в чужбина.

Нова година в Турция

Заради по-малкото разстояние и по-топлия климат, съседна Турция е сред топ предпочитанията за почивка.
Предложенията са за пътуване с автобус или със самолет. Цената включва стандартните услуги с възможност за доплащане на допълнителни екстри. Пакетите са за 3, 4 и 5 нощувки, като новогодишните вечери се заплащат според условията и цените на всеки хотел. Качественото обслужване е гарантирано.

Най-популярни новогодишни дестинации за почивка в Турция са Истанбул и Анталия с нощувки в:

  • Истанбул
  • Алания
  • Сиде
  • Кемер
  • Белек
  • Лара

Нова година в Египет

Незабравимо ще остане посрещането ви на Нова година, ако си подарите екскурзия за Нова година в Египет. 7 нощувки на база All Inclusive, екскурзия до Египетския музей и Пирамидите, обяд на корабче-ресторант на брега на Нил са само част от опциите, включени в цената. Срещу допълнително заплащане може да си осигурите още разходки, екскурзии, гмуркане и др. Като дестинации всички оферти предлагат Кайро и Хургади, а една от тях включва и круиз по Нил.Особено привлекателна е офертата Златна възраст 55+ заради 2-те включени екскурзии. Независимо какъв избор на туристическа локация ще изберете, почивката на Нова година извън страната на ново, различно място, ще бъде интересно приключение.

Нова година в Дубай

Няма съмнение, че една екскурзия до Дубай за Нова година е чудесен избор за празника.
Туристическите агенции могат да ви предложат оферти за 5 нощувки със закуска в хотел по избор сред предложените, с възможност за 5% отстъпка при ранно записване.
Пътуването е със самолет. Програмата включва панорамна обиколка с екскурзовод на български език с опция за сафари в пустинята и екскурзия до Абу Даби.
Ще имате възможност за двучасов круиз с вечеря по новия Дубайски канал. Завинаги ще ви очарова великолепието на осветените небостъргачи на Бизнес бей, величественият Бурж Халифа, както и оживената атмосфера на това райско кътче.

Още интересни публикации