Регулируеми подматрачни рамки с повдигане на глава и крака

Регулируемите подматрачни рамки с повдигане на глава и крака на леглото са идеалният спътник, който ще ви позволява да повдигнете главата и краката си, докато се наслаждавате на перфектният комфорт. Ако имате някакви физически заболявания като болки в раменете или долната част на гърба, има много различни видове регулируеми подматрачни рамки с повдигане на глава и крака за легло за вас. Някои от тях имат програмируеми настройки на паметта и могат да се адаптират към контурите на тялото ви много бързо. Може да има и дистанционно управляван достъп до различните функции на подматрачни рамки с повдигане на глава и крака към леглото, а също така и точки за масаж, които да ви помогнат да се отпуснете след изморителен ден.

Метални подматрачни рамки за легла

Металните подматрачни рамки за легла са с платформа, която е проектирана да издържи и да поддържа вашия матрак, без да им позволява провисвания и деформации. Металните подматрачни рамки за легла поддържа стабилност и максимална тежест спрямо вашия комплект матраци като осигуряват по-здрава опора за по-тежки видове матраци. С плътно черно матово покритие прахово прахово боядисани, те са създадени да издържат години наред.

Подматрачни рамки за легло с табла

Отличават се с издръжлива конструкция с модерни линии, като подматрачните рамки за легла с табла предлагат една солидна основа за вашите матраци. Поддържат се от крака, които се отличават с модерен външен вид с нисък профил, като същевременно ви дават перфектната височина, за да сядате и ставате удобно от вашето легло.

Грижа за вашия матрак

Трябва ли да обърнете или завъртите моя матрак?

Повечето производители са на едно мнение, че трябва да въртите матрака си в зависимост от неговия тип и конструкция, поне на всеки:

  • Пружинни матраци : 3 до 6 месеца
  • Мемори матраци и Латексови матраци: 6 месеца

Това упражнение удължава живота на вашите матраци, тъй като изравнява износването от различните страни като ще да ви помогне да поддържате тялото си в правилна почиция докато спите, тъй като спира образуването на една точка на увисване с течение на времето.

Най-добре е да се обърнете към уебсайта на производителя на вашите матраци за обръщането, но като правило – дунапренени матраци и пружинни матраци с горна част не трябва да се обръщат, тъй като имат обозначени горен и долен слой (като мемори пяна отгоре и обикновена пяна по-долу). Долният слой не е предназначен за сън. Пружинните матраци без горен и долен слой могат да се обръщат поне на всеки шест месеца.

Още интересни публикации