Газов котел от бъдещето – Daikin D2CND024A1A

3601
дайкин газов Котел
D2CND024A1A най-добрия газов котел

Ново поколение газови кондезни котли от Daikin

Газовият кондензен котел от ново поколение в крак със всички нововъведения и технологии на Daikin D2CND024A1A – 24KW – най-практичното и икономично решение за вашият дом или вила с минимизирани размери и максимална ефективност. Максималният му капацитет от 24 kW e на разположение както за отоплението, така за генерирането на гореща битова вода, което го прави изключително удебен в отговор на всичките ви нужди по всяко време. Чрез удобството на степените на модулация 1:8 мощността на уреда има възможността да спадне до едва 3 kW, което ви дава гаранция и сигурност за минимален разход на енергия при процесите на пускане и спиране на уреда. Той е снабден с електрическа защита от най-висок клас IPSD, което го прави възможно най-безопасен и сигурен. Ниското ниво на шум и възможността за регулиране спрямо външната и вътрешната температува са незаменимо удобство и гарантират качеството на крайния продукт и неговата ефективност – класът му на енергийна ефективност е сред най-високите А.

Безспорно газовите котли са модерно и практично решение за топлата вода в дома, но да не забравяме летните месици и горещните. Климатиците остава един от най-икономичните начини за постигане на домашен конфорт на разумна цена. Сред лидерите в производството на подобен род оборудване отново лидер е японската марка Daikin, която през годините се е доказала, като изключително надежна. На българския пазар можете да откриете актуални продукти във филиалите на MegaElectronics. Фирмата предлага както различни серии климатици подходящи за всеки дом и офис, така и цялостно системи за отопление, климатизация и вентилация. На пазара може да откриете различни видове стайни, хиперинверторни и инверторни климатици и когато става въпрос за охлаждане или отопление на дома – те често са най-подходящия избор. Водещи най-вече са японските и немските производители.

 

По-голяма енергоефективност при D2CND024A1A

Газовите кондензационни котли на Daikin са възможно най-добрият избор за всеки модерен и практичен човек, който има желание да замени своя стар котел с нещо наистина по-енергоефективно и алтернативно. Серията иновативни стенни котли на Daikin предлага на своите клиенти най-добрият възможен комфорт, съчетан с енергийноефективни резултати и гарантирана надеждност.

Високата енергийна ефективност е от съществена важност при избора на какъвто и да било електроуред – със своят енергиен клас А, стенните кондензационни котли на Daikin са оборудвани с изключително интелигентен контролер, който осигурява автоматично регулиране на топлинната мощност за постигане на още по-голяма ефективност.

Широко приложение на газовите кондезни котли от Daikin

Зоните му на приложение са много , за да удовлетвори нуждите на всеки клиент – може да се използва само за отопление или за отопление и топла вода.

Изключително малкият му размер ви дава голяма гъвкавост при употребата му и избора на място за монтаж : Може да се монтира в почти всякакви условия (както на закрито, така и на открито) благодарение на вградената му защитата от замръзване, което го прави почти без алтернатива на пазара.

Автоматично регулиране на подаването на газ Lambda Gx регулира правилното съотношение въздух и газ, с цел по-ефективно изгаряне, което води до спестяване на пари и време за допълнителни настройки.

Минималното му тегло ви дава удобството да го монтирате където ви е удобно без да се притеснявате от начина му на монтаж и теглото. Лесната му инсталация и обслужване, както и това че всички части за ревизия са достъпни отпред, ви гарантират безпроблемна и лесна експлоатация. Дисплей панела, който е със впечатляващ красив дизайн и авангардната технология ви дават визията и удобствата, от които се нуждаете. Водоустойчивият клас IPx5D и компактните минимизирани размери позволяват инсталирането на котела на много места, като в кухненски шкафове, баня, склад, покрит балкон и много други.

Това е така мечтаният от вас котел – най-малкият модерен газов котел на пазара. Кондензационният газов котел Daikin идва при вас, за да задоволи нуждите ви от отопление и топла вода в дома или вилата по всяко време на годината и при всякакви условия. Кондензацията на отработените газове осигурява постигането на така мечтаната висока енергийна ефективност, тъй като част от топлината, която би се отделяла в атмосферата, остава в системата и затопля наново водата. Водата, която се връща от мрежата, се подава към алтернатор и се загрява от отработените газове, като по този начин работи с по-ниска мощност и за по-кратко време, което води до значително намалени разходи за Вас и вашето домакинство.

газов котел