Мобилни телефони Galaxy Fold – горд наследник на Samsung Galaxy Note

1794
Samsung Galaxy Note и Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Note 9 и Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold предоставя „уау“ фактор, който никой друг телефон не предлага днес, и се препоръчва на хора със склонност да впечатлят своите връстници, колеги или приятели.
Основни предимства на Samsung Galaxy Fold :

  • Изключително готина форма
  • мобилен телефон от следващо ниво
  • най-голямата батерия на Samsung

Samsung Galaxy Fold е най-перспективният смартфон на 2019 г., който най-накрая изпълнява обещанието за сгъваем мобилен телефон и моментално доказва истински напредък. Как работи – сгъва се до 4,6-инчов външен екран и се разгъва, за да се превърне в 7,3-инчов дисплей на мини таблет – и винаги удивява.

Добрата новина е, че в момента извиващият се екран на Galaxy Fold е непокътнат след продължително циклично отваряне и затваряне. Той се сгъва надолу по средата, но това наистина се вижда само когато улови отблясъци (или целенасочено го търсите). Galaxy Fold е най-добрият пример защо сгъваемото е бъдещето на смартфоните. 7.3-инчовият му екран е създаден за по-добра производителност като дори при задаване на много задачи с няколко приложения, отворени на телефона, той работя сякаш е таблет. Редактирането на снимки е по-лесно, а показването на няколко сложни електронни таблици вече е напълно възможно.

Сгънатият му размер е феноменален по една много важна причина : повечето хора обичат да носят малък телефон. Galaxy Fold наследява мощността и камерите на Galaxy S10 Plus, което е хубаво.

Животът на батерията е най-трудният за преценка. При 4,380mAh, батерията тук е най-голямата на Samsung и издържа ден и половина. Но животът на батерията варира много в зависимост от това колко дълго стои отворен този голям екран. Samsung Galaxy Fold е най-голямата сензация след появата на Samsung Galaxy Note 9.

Дата и цена на излизането на Samsung Galaxy Fold на пазара

  • Стартира през септември в САЩ, Великобритания и Южна Корея
  • Първоначално е дебютирал на 26 април 2019 г.
  • Два цвята: Cosmos Black или Space Silver (марсианско зелено и астро синьо са заложените цветове)
  • Датата на излизане на Samsung Galaxy Fold е през края на 2019г като за първи път той се появява в Южна Корея на 6 септември, а дебютира във Великобритания на 18 септември, когато веднага се продава. Този и още много други мобилни телефони можете да откриете в магазина на Citytel.

    Samsung опакова в чифт черните си бутони Samsung Galaxy и тънък калъф от Kevlar (малко вероятно е да защитите Fold допълнително, освен да предотвратите няколко драскотини по стъклото), което ви дава малко повече за парите си и предлага услуга Galaxy Premier 24/7 специализирана служба за поддръжка по телефона, видео чат или лично посещение за целия живот на устройството. Има едногодишна ограничена гаранция и еднократна такса за подмяна на екрана в размер на 150 долара, ако ви е повреден дисплея.